Dagens kampsponsor er Torp Økonomi AS. Torp Økonomi AS er et autorisert regnskapsbyrå med kontorer sentralt plassert på Østre Kullerød i Sandefjord.

Selskapet ble stiftet i 2007, og drevet med en ansatt fram til 2012. I dag er vi femten dyktige ansatte, med variert bakgrunn og kompetanse. Til sammen har vi bred erfaring fra regnskap, lønn og personal, og fra ledende stillinger innen økonomi og administrasjon. Vi kan således tilby både regnskapstjenester og rådgiving innenfor regnskap og økonomistyring. Utover ordinære regnskapstjenester, bistår vi gjerne med budsjettering, regnskapsanalyser, utarbeidelse av ledelsesrapporter, personaladministrasjon, implementering av nye økonomisystemer, strategiarbeid og styreverv. 

Selskapet er medlem av Regnskap Norge, som sikrer at byrået holder god faglig standard, og oppdaterer og vedlikeholder kompetansen til våre medarbeidere.  Vi benytter Visma Business, Visma Payroll, PowerOffice Go og 24 SevenOffice som våre kjernesystemer, men har også erfaring fra andre regnskapssystemer.  Om kunden ønsker, tilbyr vi gjerne å gjøre deler av jobben i deres lokaler.  I de nettbaserte systemene er det enkelt for kunden å utføre enkelte oppgaver selv dersom det er ønskelig.

Vi er veldig fornøyde med å ha Torp Økonomi AS med på laget og takker for deres støtte med å legge til rette for jentene. 

#torpøkonomi #sfkvinner #utvikling