Det er mye som skjer på Release Arena denne ettermiddagen. Fra kl. 17.00 og frem til kampstart vil FanZone være åpen. Det vil være mulig å vinne mange fine premier fra bl.a. Sparebanken Sør, Rush trampolinepark i Larvik osv.

Gratis inngang for alle. Alle de flotte sponsorene våre sponser inngangsbilletten for deg, men husk å bestille ut det antallet billetter dere trenger i TicketCo slik at vi vet hvor mange som kommer:

Det laget som lager mest liv på tribunen, malt seg i ansiktet, laget plakater etc. er med i trekningen av en pizzakveld for hele laget på Peppes Pizza i Sandefjord. Vinnerlaget blir annonsert via speaker mot slutten av 2. omgang av kampen.

To av våre sponsorer, Fatland og Grans tenner også grillen utenfor Bare Blå på Release Arena. Alle barn er velkomne til å få gratis pølse og brus.

Som vanlig kjører XXL Sandefjord i gang resultattipset. Tipper du riktig resultat mellom SF Kvinner og Randesund er du med i trekningen av et gavekort på XXL.

Dagens maskotter og balljenter er J2011 fra Søgne som også skal være med på Sandarcupen.

Som dere skjønner blir det masse som skjer på Release Arena denne ettermiddagen, så ta ut billetter i TicketCo på forhånd og være tidlig ute. Kan vi sammen skape publikumsrekord i 3. divisjon denne ettermiddagen?

Kan også lese om arrangementet på vår Facebook side.

#sandarcupen #sfkvinner #publikumskamp #utvikling