SF Kvinner kan på mange måter sammenlignes med en gründervirksomhet. Ny klubb og nytt produkt som skal introduseres i et kjent marked. Produktet må engasjere, skape positive følelser, inngi tillit og til slutt bli noe mange ønsker å være en del av. Hva skal til for å bygge SF Kvinner til en merkevare som samler Sandefjord og Vestfold rundt SF. Én merkevare med forretningsnettverk som det blir et “must” å være del av. Og til slutt det viktigste av alt, skape rammebetingelser for langsiktig, solid og lønnsom økonomisk drift.

Heiagjengen til SF Kvinner får stadig nye ambassadører. Denne gang har vi gleden av å invitere til lunsjmøte og paneldebatt med kjente profiler i næringslivet om tema. 

  • ANITA KROHN TRAASETH, konsernleder/CEO DSD, gründer og næringslivsperson med samfunnsengasjement
  • MARIT SAGEN GOGSTAD, avd.direktør NAV Arbeid og Helse Vestfold og tidligere leder av Sandefjord Næringsforening
  • BENEDICTE EIAN IVERSEN, daglig leder for Gründeriet
  • HAZEL XAVIER VENKATRAM, gründer 3D Learning og Women Business Network samt lokalpolitiker
  • SF KVINNER SPILLERE 

Vi håper akkurat du har tid og lyst til å sette av en lengre lunsj fredag 28. juni sammen med Sandefjord Fotball Kvinner.

Sted: Torp-IT/Gurusoft, Østre Kullerød 5, 3241 Sandefjord 
Fredag 28.6 fra 11:30 - 13 

Link til påmeling finner du her.

NB: Arrangementet er for eksisterende og potensielt nye sponsorer. Alle som skal delta må melde seg på pga. maksimalt 50 plasser. Du vil få kopi av svaret og det kan endres i ettertid. Dette krever ReCaptcha funksjon fra Google.