I samarbeid med Bayer Street Event AS inviterer SF Kvinner til sponsortreff på Dråpen Kulturbar i Sandefjord onsdag 9. november kl. 18.30.

1. omgang "Bildet som forandret alt":

17. mai 2006 skulle vært Ole Hermann Borgan sin store dag. Som linjedommer i den norske dommertrioen skulle han dømme Champions League-finalen mellom Barcelona og Arsenal.

Slik gikk det ikke. To dager tidligere stilte han lykkelig opp på et kjapt bilde i lokalavisa - i Barcelonadrakt. Bildet ble trykket, saken eksploderte på nettet og Borgan ble fratatt sin gyldne mulighet.

"Jeg tenkte ikke noe på det. Det var et knips, så var det gjort. Men med det var løpet kjørt - for meg, sier Ole Hermann Borgan i dag."

På stadion i Paris var Kjell Borgersen UEFA´s Media Officer med ansvar for det store internasjonale pressekorpset. Mens saken raste i mediene hadde Kjell dialogene med trenerne Arsene Wenger og Frank Rijkaard, og han var med å formidle beskjeden til en hel verden om at kompisen Ole Hermann var fratatt oppgaven å dømme Champions League finalen.

Nå kommer de til Sandefjord for å sammen fortelle sin historie fra dramaet som skjedde i Paris for over 15 år siden.

2. omgang "SF Kvinner 2023-25":

Sandefjord Fotball Kvinner skal være en toppklubb og vårt mål er at jentene skal få de samme muligheter og rammer som gutta. Styret vil i korthet presentere strategi og langtidsplan for perioden 2023 - 2025.

Vi håper du kommer og blir med på to spennende omganger på Dråpen Kulturbar trygt ledet av Jan Roger Henriksen i Bayer Street Event? Link til påmelding finnes her:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeOLS9SeE88PTHbFvoA8mZGNcPsBl033F-jNTpfknWTpUh_oQ/viewform