Hovedtrener Fredrik Purser oppsummerer kampen slik; det ble en veldig kontrollert 2-0 seier på Sørlandet. Vi er veldig fornøyd med 3 poeng i første serierunde og det er deilig å være i gang igjen.

Vi tar fort tak i kampen og gjør gjentatte forsøk på å skape gjennombrudd. Utover i førsteomgangen får vi flere fine muligheter til å skape gjennombrudd og komme til målsjanser. Det er veldig fortjent at vi går til pause med 2-0. Det kunne også vært flere mål i denne omgangen med blant annet noen stolpetreff.

I 2. omgang spilller vi i store deler veldig kontrollert, men går for tidlig frem. De siste 5-10 minuttene gir vi dem noen overganger når vi presser frem ball for tidlig. Utenom det skaper ikke Randesund noe særlig med trusler. Vi tar med oss 3 poeng og jobber videre.

Neste kamp er hjemme på Release Arena søndag 23. april kl. 15.00 mot Lyngdal/ Flekkefjord. Håper å se dere på stadion.