Hovedtrener Fredrik Purser oppsummerer kampen slik; vi jobber godt i første omgang, men vi kommer ikke ordentlig i gang og slurver bort for mange baller i eget spill. Det koster mot et lag som Odd, og vi blir løpende mye. Vi tar ikke vare på de store rommene Odd gir oss.  Vi går til pause med 0-0.

I andre omgang ser vi mye bedre ut de første 25 minuttene og det er vi som skaper de største farlighetene. Her utnytter vi akkurat de rommene Odd gir bort. Når vi slipper inn 1-0 får vi ikke satt riktig press og Odd er nærmere 2-0 enn vi er 1-1 i denne perioden. Nå blir det viktig for oss å restituere godt inn mot de neste kampene. Vi gratulerer Odd med alt i alt en fortjent seier.

Neste kamp er søndag kl. 15.00 mot Hei hjemme på Release Arena. Billetter kjøpes her.