Hovedtrener Fredrik Purser oppsummerer kampen. 5-0 seier borte mot Eik. Vi møter et defensivt lag i dag. De møter oss i 5-4-1 og ønsker mest å ødelegge, dra ned tempo og drøye tiden. Vi produserer allikevel mange muligheter i første omgang og burde nok ha avgjort kampen allerede da, men vi er ikke effektive nok.

Vi går til pause med en veldig fortjent 2-0 ledelse. Vi kunne dog fått 1-1 rett i forkant på Eik sin eneste sjanse. Der er vi sløve og gir bort en veldig stor mulighet. Andre omgang fortsetter litt som første omgang. I den ekstreme varmen fortsetter vi å skape muligheter. Alt i alt en veldig fortjent 5-0 seier til slutt.

Vi møter Snøgg hjmme på Release Arena lørdag 24. juni kl. 15.00. Les mer om kampen her.