SF Kvinner spiller i 3. divisjon neste sesong. Laget har store ambisjoner og et tydelig definert mål om å komme opp i Toppserien, og de har nok fått med seg mye nyttig lærdom og erfaring til neste sesong. Dette er et ungt lag med sultne spillere, de vil noe - og CoreTrek vil gjerne bidra til at de får økonomiske midler for å nå dette målet.

Ønsker å skape muligheter for unge talenter i Vestfold

SF Kvinner er eneste klubb i Vestfold med ambisjoner og mulighet til å ivareta toppsatsing for kvinnefotball, og med denne satsingen ønsker SF Kvinner å bli en arena for talenter i fylket. Her skal unge jenter kunne gå gradene uten å måtte flytte til Oslo, Bergen eller Trondheim for å få spille på et høyt nivå. CoreTrek ser viktigheten av at flinke folk innen både idretts- og i arbeidsliv kan finne en lokal arena å utvikle seg på. Vi ønsker å bidra til at dyktige folk blir i regionen, og legge til rette for at de slipper å pendle eller flytte til eksempelvis Oslo for å utøve sin idrett eller sitt yrke. 

Oppfordrer andre i lokalt næringsliv til å bidra

I CoreTrek tenker vi at det nok er mange innenfor lokalt næringsliv som ønsker å ansette dyktige kandidater. Unge, nyutdannede er ofte fortsatt aktive på høyt nivå innen en idrett. Da mener vi at det er vinn-vinn å støtte lokal idrett slik at også den kan påvirke tilgang på gode kandidater i det lokale næringslivet, ved å bidra til at disse kandidatene blir værende i regionen. Det er synd dersom kvinnefotballen i regionen mister mange lokale talenter til Oslo, Bergen eller Trondheim for å spille i Vålerenga, Brann eller Rosenborg. Med disse talentfulle fotballjentene forsvinner kanskje også en toppkandidat i arbeidslivet fra fylket vårt.

Likhet for alle

En annen ting vi jobber for i CoreTrek er likhet. Er du dyktig nok spiller det ingen rolle om du er ung eller eldre, mann eller kvinne. Innen fotballen ser vi at det er relativt stor forskjell i betingelser for kvinner og menn. Det skal ikke stikkes under en stol at det er noen helt andre betingelser som gjelder innen herrefotball enn damefotball i dag. Men her tror og håper vi at det vil skje forandringer. Se på fotball-EM for kvinner i sommer! Stappfulle tribuner og høye seertall på TV vitner om at kvinnefotball har blitt en veldig populær sport. Da mener vi det er helt på sin plass å jobbe aktivt for at betingelsene for dame- og herrefotball skal bli mer lik. Jentene jobber like hardt som gutta for å bli gode - og da bør de også få samme belønning for denne innsatsen. 

Med vår sponsing håper vi å bidra til at det blir enda bedre kår for kvinnefotball. Heia kvinnefotballen - heia SF Kvinner!