Det gror godt på jentesiden i Vestfold. Vi har sagt det før og får igjen bekreftet at det jobbes godt ute i breddeklubbene. Disse jentemiljøene i de forskjellige klubbene må vi ta vare på og sammen stimulere på best mulig måte. Helgens elitetiltak mot Vålerenga J15 er nettopp et slikt tiltak.

Kampleder Anders Skarbøvik hadde med seg spillere fra hele syv forskjellige klubber i Vestfold. Det viser en fin bredde, men samtidig et behov for at de ivrigste jentene jevnlig må møtes for å kjenne på nivået i de forskjellige miljøene til Toppserie klubbene. Det er viktig å få referanser på hvor vi i Vestfold står ift. de beste jentemiljøene i Norge. 

Følgende spillere var med mot Vålerenga J15; Madeleine Henriksen (Halsen), Patrycja M. Tarnawska (Borre), Åsne Freberg (Eik Tønsberg), Sunniva Roseth (Eik Tønsberg), Kristina A. Eriksen (Eik Tønsberg), Mia Sofie B. Skarbøvik (Flint Tønsberg IL), Filippa Hogsnes Ogann (Sandefjord Fotball Kvinner), Olivia Holtan (Flint Tønsberg IL), Silje Eline Aas (Flint Tønsberg IL), Ingeborg Mender (Re), Frida Ugulen Nilssen (Re), Mathea Holm (Re), Malene Tuft Søyland (Re), Natasha Filipczyk (Runar), Synne Iben Larsen (Store Bergan), Maren Gran (Store Bergan) og Celine Ringdal (Store Bergan).

I tillegg til å få med seg viktige sportslige referanser utvider vi fotballnettverket i toppfotball miljøene. Det til det beste for jentene i Vestfold. Vålerenga J15 har allerede bedt oss i SF Kvinner om vi kan hjelpe dem med å legge til rette for overnatting, treningsbaner etc ifb. med deres neste samling, som ikke tilfeldig blir i nettopp Sandefjord. Vi ønsker hele troppen til Vålerenga på over 40 spillere født 2007 velkommen til fjor´n. 

Etter en flott 5-0 seier over Vålerenga på kunstgresset utenfor Intility Arena var det pizza og sosialt før jentene tok turen inn på Intility for å heie frem Sandefjord Fotball. Dessverre gikk det ikke like bra for gutta som ble sendt hjem med 0-4. Alt i alt en fantastisk fotballdag for jentene, både på og utenfor banen.

#utvikling #sosialt #sammenervisterke #nffvestfold