Emilie kom til oss før 2023 sesongen fra Stathelle. Emilie går på TTG i Skien hvor hovedtrener til Odd kvinner jobber, Even Vala. Emilie har vært i en god treningshverdag hos oss nå, og hatt en fin utvikling. Nå ønsker Even Vala og Odd å hente henne til Odd Ballklubb Kvinner. 

Emilie er ei spennende back som kan spille på både høyre og venstre siden. Emilie er veldig ivrig og søker hele tiden utvikling for å kunne bli en bedre fotballspiller. Hun har en fantastisk innstilling. Emilie er fra Kragerø, men bor i Skien nå som hun går på skole der. 

Emilie sin kommentar etter overgangen og om perioden i SF Kvinner: 

Jeg ville aldri hvert for uten mulighetene jeg fikk i Sandefjord. Jeg ble tatt veldig godt i mot av spillergruppa og trenerne, fra dag en. Jeg trivdes veldig godt i SF og det tror jeg har mye med at de hadde en veldig god garderobe kultur, samtidig som alle spillerne der var veldig treningsvillige. På treningene var det alltid fokus og høy tilstedeværelse på alle. Sandefjord ga meg muligheten til å utvikle meg som spiller hver dag på feltet, med en spillergruppe og trenere med mye erfaring og profesjonalitet. De ga meg også muligheten til at jeg fikk være en del av satsingen på jentefotballen i Vestfold, noe som var veldig gøy. Jeg er veldig glad for tiden jeg fikk. Det ga med mye læring og nye venner jeg alltid kommer til å ha med meg.

Vi takker Emilie for innsatsen i Sandefjord Fotball Kvinner og ønsker henne lykke til videre! 

I tillegg til Emilie, har også Camilla Krossøy og Sofie Igelkjøen reist for å studere. Camilla reiser tilbake til Trondheim og har signert for Strindheim, mens Sofie Igelkjøen har signert for Lyngbø i Bergen. Vi takker dem for innsatsen og ønsker dem lykke til videre i sine nye byer.