Det var litt som vi ventet med et HBK 2 lag som la seg lavt og ventet på bruddene for å ta kontringer. Det blir en tåmodighetsprøve for våres jenter. Vi skaper noen store sjanser og flere halvsjanser, men en blanding av at vi er litt for utålmodige, unøyaktig på siste tredjedel og et HBK forsvar som kriger i egen boks gjør at vi bruker litt tid før vi setter den første. HBK 2 utligner et minutt på overtid av første omgang på sitt første skudd i kampen. Andre omgang starter likt som første omgang. Fra ca 60, så løsner det mer for oss og vi setter 3 mål til, og skaper flere store sjanser. Vi vinner kampen fortjent 4-1.

Her er hovedtrener Fredrik Purser sin kommentar etter kampen:

Det er fint å se at vi klarer å ta med oss en seier etter utladningen i forrige kamp. Vi får et kampbilde som vi er blitt mer vant til og vi har mye ball. HBK sine rekrutter blir løpende mye i mellom og etter. Vi er litt for unøyaktige i siste fasen, og med litt mer tålmodighet og treffsikkerhet kunne siffrene blitt større. HBK skaper ikke noen sjanser med unntak av noen lange baller som vi har relativt god kontroll på.