Filippa er en ung ambisiøs spiller som trenger mer spilletid på høyest mulig nivå for å fortsette sin fine utvikling. Hun vil fortsatt ha sine treningshverdag i SF Kvinner, og kombinere det med mye spilletid for Runar i 2. divisjon. 

For SF Kvinner har nettopp dette vært viktig i denne prosessen, nemlig å sette spillers behov først. Utlån til Runar gir Filippa mer spilletid i 2. divisjon i tillegg til at hun kan hjelpe Runar med å plukke poeng fra lag SF Kvinner konkurrerer med i avdeling 1. Vinn-vinn situasjon.

Sportslig leder i Runar, Petter Olsen uttaler "Runar er meget fornøyd med å ha startet et samarbeid med SF Kvinner. Filippa H. Ogann blir nå lånt ut fra SF Kvinner til Runar i 2. divisjon, en god løsning for begge klubber og ikke minst for Filippa selv. Filippa er en ung meget ambisiøs spiller som trenger matcher i sin videreutvikling som fotballspiller. Runar ønsker Filippa velkommen i klubben."

SF Kvinner vil også skryte av Runar i denne prosessen. Gjennom gode kommunikasjonslinjer mellom klubbene har Runar og SF Kvinner klart å legge til rette for en god sportslig utviklingsarena for en ung spiller i utvikling. Dette arbeidet må fortsette. #samarbeid #utvikling

Helt til slutt vil vi bare sitere hovedtrener i Runar, Jarle Raastad etter 1-1 kampen borte mot Randesund/ Amazon 2 "Veldig fornøyd med Filippa, både på og utenfor banen. Spilte de siste 45 minuttene og reddet ett poeng for oss med å score mål i debuten". #sammenervisterke