I første omgang er ballinnhavet ganske delt, men det er vi som kommer til de store sjansene, flere av de på overganger. I etablert spill sliter vi litt med å komme til de helt store sjansene i begynnelsen, før det løsner etter vannpausen. I deler av omgangen lar vi Nanset holde litt mye ball, men vi er gode på brudd og skaper som sagt flere sjanser på denne måten. Vi kunne ledet med 3-4 mål til pause, men marginene var ikke på vår side.

I andre omgang er det enveiskjøring. Vi spiller flott fotball, og lar ballen rulle. Vi finner rommene, og spiller på 2. og 3. bevegelser via sidekorridor og opp gjennom midten. I motsetning til i førsteomgang, er vi mer kynisk foran mål, og har marginene (god avslutninger) på vår side. Etter 1 og 2-0 målene virker det som om Nanset gir litt opp , og vi opprettholder presset og intensiteten gjennom hele kampen. Vi stopper ikke før stillingen er 6-0.

Neste kamp for SF Kvinner 2/ SBI/ Sandar er tirsdag 13. juni kl. 19.30 mot Nøtterøy/ Teie.