SF Kvinner tok ledelsen etter at Oda Troøyen satte et frispark fra 42 meter rett i mål. Nanset kom tilbake og satte et straffespark i mål. 1-1 til pause.

2. omgang ble preget av ujevne prestasjoner. Lykke Johnsen Mørken valset opp på høyre kant, innlegg og Nanset tok en 2-1 ledelse. Igjen ville SF Kvinner det annerledes og June Tønnesland scorer 2-2 målet på et godt plassert skudd i lengste hjørnet. Og det kun noen få minutter før dommer blåste av kampen.

Hovedtrener Fredrik Purser oppsummerer kampen slik, poengtap hjemme mot nabo Nanset. En svak fotballkamp for den nøytrale seer vil jeg tro. Heldigvis få av de nøytrale.

Nanset kom for poenget de skulle ha og fikk det. For vår del viser vi at vi kan være med på krigen- selv om vi helst skulle hatt spillet i en annen retning. Vi lot oss påvirke og havnet inn i deres gate med mange innkast og frispark.

Skal vi trekke noe positivt ut av dette er det at vi ikke taper kampen.

Les mer om det som skjer i klubben her. Jentene kan også følges på Facebook og Instagram. Vi håper dere kommer og heier på jentene. Neste kamp spilles hjemme på Release Arena mot Runar mandag 3. oktober kl. 19.30. Kampbilletter kan kjøpes her.