Onsdag kveld tok rekruttene våre i samarbeid med Sandar og Store Bergan i mot Re Fk til kamp i 4. divisjon. Vi tar tak i kampen fra første sekund og styrer hele første omgang. Når vi gjør som vi skal, så skaper vi mange sjanser. Vi går til pause med 5-0 til oss, en omgang Re forsvarer seg hele veien.

I 2. omgang fortsetter vi å styre kampen og produserer en del sjanser. Vi klarer kun å score et mål av Lilli Bugge. RE forsvarer seg godt i boks med en keeper som stopper veldig mye i 2. omgang. Kampen ebber ut i en solid og godt gjennomført 6-0 seier.

Det var også glederlig å se Amalie Bredesmo få sine første minutter på et helt år etter å ha vært skadet. Vi gleder oss til å se mer av deg.

Her er hovedtrener Torbjørn Warhuus sin kommentar etter kampen:

Vi møter Re, et lag vi spilte godt mot i vårsesongen og hadde håp om å gjenta dette. Vi går ut i 100 og setter tidlig standarden for kampen. Vi skaper masse sjanser og spille bra fotball i hele første omgang, med unntak av noen mindre balltap og litt utålmodighet i gjennombruddene. Vi scorer 5 mål, som alle kommer av gode angrep.

Vi fortsetter i 2. omgang, med små justeringer og mål mht. tålmodighet og sikkerhet i pasningsspillet. Vi styrer omgangen, og slipper Re til få sjanser. Vi greier ikke utnytte sjansene, men har et veldig godt spill og scorer 1 mål i 2. omgang, som gir en 6-0 seier, som kunne vært mer. Jentene fortsetter den gode jobber, og utvikler seg veldig positivt.

Vi takker Re FK og dommer for kampen. Vi ønsker dem lykke til videre!