Gjennom planlegging og godt samarbeid var hele 10 jenter fra Re Fotball, Flint Fotball og Store Bergan Fotball med på SF Kvinner trening onsdag. Det viser seg at det jobbes godt i klubbene, ikke overraskende for jentene sparket fra seg. Hver onsdag vil hospitanter fra forskjellige klubber delta på SF Kvinner trening fremover.

Hvorfor? Vi ønsker, sammen med breddeklubbene å legge til rette for og utvikle de ivrigste jentene i Vestfold. Det er derfor viktig å gi dem mulighet til å møtes på en felles arena. Det utvikler og motiverer jentene som kan ta med seg en positiv opplevelse tilbake til egen klubb. Samtidig får SF Kvinner mulighet til å bli kjent med jentene og deres tekniske, taktiske, fysiske og mentale kvaliteter som igjen kan bidra til å nå målet om et etablert lag i Toppserien innen 2026. Dette til det beste for alle jentene i Vestfold som vil spille på det øverste nivået i Norge.

Hvordan er det mulig? En stor takk til Re Fotball, Flint Fotball og Store Bergan Fotball som gjennom konstruktive samtaler har vært løsningsorienterte og satt jentenes utvilkling foran egne og kanskje personlige og kortsiktige ambisjoner. Vi tror flere klubber kommer etter, og det er viktig for at vi sammen skal lykkes for jentene. 

Det er et stor ansvar vi påtar oss. Ikke bare i forhold til å legge til rette for en god sportslig arena, men også være bevist gjennom åpen og kort kommunikasjonsvei med klubbene i forhold til spillerlogistikk. SF Kvinner skal være med å bygge gode og robuste jentemiljøer, ikke det motsatte. 

NFF Vestfold og landslagsskolen er en veldig viktig del av dette arbeidet. Helt siden 2001/ 2002 kullet har vi sammen klart å gjennomføre tilnærmet lik aktivitet uansett kjønn. Nytt av året er nasjonale tiltak hvor J15 spilte mot Stabæk i april og neste kamp blir mot VIF søndag 18. september. Gjennom godt samarbeid med NFF Vestfold gir vi jentene referanser på hvor vi i Vestfold ligger i utviklingsstigen. Det arbeidet må fremsnakkes.

Så la jentenes drømmer leve. Ha det gøy sammen, utvikling, kretslag, landslag og proff i utlandet. Det er mulig.

Utviklingsarbeidet koster penger. Alle oss i SF Kvinner er utrolig stolte og takknemlige for alle dere som tror på denne jobben som blir gjort. Derfor ønsker vi igjen å takke alle dere som er med som samarbeidspartnere; Jotun, Sparebanken Sør, Betonmast, Gurusoft, Macron, Jotron, Peppes Pizza Sandefjord, OBOS, Torp Økonomi, CoreTrek, Dhub, Scandic Park Sandefjord, Euroreiser Larvik, Torp IT, EVO Fitness, Grans Bryggeri, Vestly Vedlikehold, Syse, Fjordfesten, E2 Helse, Skaun Advokatfirma og Sandefjord Bredbånd.

Det finnes flere bilder her. #utvikling #samarbeid #trygghet #samhold #sfkvinner