Det er slike kamper vi ønsker, en kamp mellom to jevne gode lag. Kampen levde hele veien inn hvor kampen bølget mye frem og tilbake.

Første omgang starter med et Godset lag som går ut i 110. Vi bruker litt tid til håndtere det, men får mer kontroll etterhvert og får 1-0. Kampen fortsetter å bølge frem og tilbake. Godset får utligningen 1-1 før vi setter 2-1 rett før pause.

2. omgang starter med et lite trøkk fra Godset, som vi klarer å ri av, men etter rundt ca 70 minutter, så får de et frispark de scorer på og stillingen er 2-2. Etter 80 minutter jager Frida en klarering fra Godset som går bakover, og Frida er sikker aleine med keeper, og vi leder 3-2 igjen. Vi holder unna resten av kampen og vinner 3-2 i en jevn kamp som kunne endt begge veier.

Her er hovedtrener Fredrik Purser sin kommentar etter kampen:

Vi er godt forberedt til kampen. I motsetning til forrige gang vi møtte Strømsgodset, fikk vi denne gangen en fin treningsuke i forkant. Forrige gang hadde vi mange kamper og få treninger. Bortsett fra det første kvarteret gjør vi mye positivt i den kampen her. Vi klarer å spille av Strømsgodset sitt press, og får kampen mer i vårt spor. Vi varierer mer i spillet og utnytter rom de gir bort på en god måte. Det er slike kamper vi ønsker å spille hver uke.

#Vireisersammen #utvikling

I første omgang ble ei spiller hos Strømsgodset bært av banen og hentet i ambulanse etter en duell. Vi i Sandefjord Fotball Kvinner ønsker spilleren masse god bedring. Vi håper du har det bra og at du er raskt tilbake i god helsetilstand og på fotballbanen.

Vi takker Strømsgodset og dommerteam for kampen. Vi ønsker dem lykke til videre!