Torsdag reiste vi til det flotte sørlandet for å møte en motstander fra nivået over oss. Det ble en jevn og god kamp for begge lag som var ute etter gode prestasjoner.

Her er kommentar fra hovedtrener Fredrik Purser etter kampen:

Vi lærer av tre baklengs i 3-2 i treningskamp mot et direkte Amazon. Fin matching borte mot Amazon. Vi starter veldig rufsete første 15 minutter av kampen og gir de noen muligheter uten at skaper veldig store sjanser ut av dem. De scorer 1-0 ved et gjennomspill som vi leser, men av en merkelig grunn bommer på ball i klareringen. Det er en feil vi antar vi klarer å rette opp i ganske fort. Etterhvert får vi mer struktur i laget og tidvis kvalitet inn i pasningsspillet vårt. Vi skaper en del nesten muligheter i første omgang. Vi leverer et fantastisk angrep i spill mot etablert hvor vi klarer å bomme på to store muligheter fra under 3 meter. Fantastisk timing og tempo i vending og gjennombrudd. Vi går til pause med 1-0 til Amazon.

I andre omgang fortsetter vi å eie mye ball og kommer til flere muligheter. Det er allikevel amazon som får det første målet og øker til 2-0. Der tar stopperne våre det samme rommet- uten å forsvare boksen. Spissen får en enkel jobb med å sette den i mål. Stopperparet er klar på hva de gjør av feil og det vil vi ta lærdom av. Etter dette tar vi fullstendig over virker det som, tar mer risiko, men lykkes også bedre med det. Vi scorer to fantastiske fine mål og utlikner til 2-2. Deretter faller vi litt og nøler litt i en periode som gjør at Amazon utnytter en av sine få visitter inn bak oss.

Alt i alt en fin gjennomkjøring mot en fin sparringsmotstander. Vi må jobbe mye med pasningskvalitet etter en ferie med mye løpsøkter- kampen igjennom har vi litt for mange feilpasninger og litt for tidlige forsøk på gjennombrudd. Det er godt vi har 2 uker med ball igjen før høstsesongen er i gang. I tillegg må vi øke tilstedeværelse og ta mer ansvar hver enkelt i selve duellene.

Vi takker Amazon Grimstad og dommerteamet for kampen. Vi ønsker dem lykke til i høstsesongen!