Kanskje husker du ikke helt hva denne kampanjen Lissepasning går ut på?
Her sendes (les: sentres) en fotball fra bedrift til bedrift, og bedriften som mottar ballen støtter SF Kvinner med et engangsbeløp, samt dokumenterer via sosiale medier hva denne fotballen får være med på mens den er på besøk.

Hvem er Adminkit?

Adminkit er den raskeste veien til kontroll på folka dine, alle avtalene og GDPR. Du får alt på ett sted. Det er kostnadsfri onboarding og alle ansatte kan begynne å bruke Adminkit på under 5 minutter. Gratis kundeservice er alltid tilgjengelig. Utviklet for bedrifter og organisasjoner med mellom 1-100 ansatte.

Siden lansering for 2,5 år år siden har over 4.000 virksomheter benyttet Adminkit til personal, GDPR, digital signering eller avtaleforvaltning. Det er opprettet over 7.700 arbeidskontrakter med BankID signering.

Målet er at alle administrativt utmattede og frustrerte ledere uten støttefunksjoner i Norges små og mellomstore bedrifter, samt frivillige organisasjoner skal spare tid, få bedre struktur og kontroll på administrative oppgaver med Adminkit. Få samlet alt på ett sted og fryd deg over at ingen oppgave tar mer enn 5 minutter.

En sprek gjeng

Hver torsdag kl. 15 arrangerer Adminkit FitKit. Da løpes det fra kontoret på Aagaards Plass og opp til Preståsen med intervaller. Her er det bare å slenge seg med for alle som har lyst!

- Vi heier på SF Kvinner!

- Adminkit ønsker å støtte og heie på den fantastiske satsningen til SF Kvinner og gjøre vårt for å vise vår støtte om å gi jenter samme mulighet som gutta har for å spille toppfotball. Vi er stolt støttespiller på SF Kvinner sin reise mot å bli et topplag i Sandefjord og Vestfold – sier daglig leder og gründer i Adminkit, Pål Reinert Bredvei.

Bilde av mann og hund

Hvem går den neste lissepasningen til? Det er bare å følge med…