Det var veldig mye positivt når SF Kvinner tok i mot Stabøk 2 i flomlyset på Release Arena mandag kveld. SF Kvinner gikk tidlig opp i en 1-0 ledelse når Madde Dahlstrøm scoret sitt første mål i SF drakta. SF Kvinner produserte flere gode sjanser og kun en god Stabæk keeper gjorde at ikke SF Kvinner økte ledelsen. I stede scoret Stabæk på en corner som gjorde at det stod 1-1 til pause.

SF Kvinner fortsatte å produsere flere gode sjanser i en jevnspilt kamp. Den aller største fikk vi i en alene med keeper situasjon før Stabæk slår tilbake i neste angrep og scorer 2-1. I det 88. minutt utligner vi til 2-2 ved Emma Haugen på corner. Det er derfor veldig surt å få 3-2 i mot tre minutter på overtid.

Hovedtrener Fredrik oppsummerer kampen slik "God prestasjon i skuffende tap. Vi ser veldig pigge ut i starten av kampen. Vi skaper flere sjanser og vi blir kanskje snytt for et straffespark på stillingen 1-0. 1-1 kommer på en corner vi selv klarer å sette i mål.

2. omgang fortsetter spillet å åpne seg mer og vi skaper flere nestenmuligheter før vi får spilt oss frem til to alene med keeper. Etter den andre sjansen går Stabæk opp og setter ett skudd utenfra -som etter flere sine reaksjoner legges til rette med hånd før avslutning. Marginer i fotball. Vi utlikner på en dødball, og vi er veldig nærme en scoring på overtid. I stedet slår Stabæk langt og får til et langskudd som sklir opp i krysset.

I utviklingsperspektiv skal jentene være stolte av den jobben de gjør på feltet. Samtidig skulle vi nok ønske at vi hadde eid ballen mer før vi går for gjennombruddet. Nå venter en tøff bortekamp mot seriens beste lag, så vi rekker ikke å tenke så mye på denne kampen. #vireisersammen #utvikling

Veldig gledelig å se debutantene Linnea Sahlin og June Tønnesland i aksjon. Vi bretter opp armene og forbereder oss til kamp mot Odds Ballklubb Kvinner lørdag 27. aug. kl. 14.00 på Skagerak Arena.