Hovedtrener Fredrik Purser oppsummerer kampen slik; vi gjør en veldig fin første omgang med tanke på posisjoner og gjenvinninger. Vi kontrollerer som vi ønsker. Det mangler litt på kvalitet, timing og valg i gjennombruddsfasen, men absolutt mye positivt å ta med seg i strukturen vår og første del av oppbyggingen. Vi går til pause med 2-0 , og med litt større ro og presisjon i avleveringene våre kunne vi også fått med oss flere mål og målsjanser.

I andre omgang kontrollerer vi mer enn vi klarer å angripe egentlig. Vi skaper noen fine angrep, men det virker som vi mangler det lille ekstra inne på siste tredel. Vi gir de en mulighet som de tar vare på og setter. Da blir det litt spenning i kampen, uten at det føles som at det påvirker spillerne nevneverdig.

Vi vinner fortjent til slutt 3-1 og vi tar med oss en seier til etter en krevende fysisk periode. Vi er stolt av hvordan jentene står i den hektiske perioden. Dette gjør oss sterkere. #vireisersammen

Neste kamp er fredag 12. mai kl. 19.00 på Marienlyst stadion i Drammen. Håper å se mange på kamp.