Hovedtrener Fredrik Purser er imponert over jentene og synes spillet er veldig bra. Han oppsummerer kampen slik; 

0-4

Vi tar tak i kampen fra start. Første 10 minutter er vi veldig gode i flere faser. Vi er gode og spiller av Hbk sitt press på en veldig kontrollert måte. Vi har gode posisjoner og plassbytter- og vi utfordrer flere rom samtidig. Vi er gode i den offensive markeringen og vi etablerer gode gjenvinninger.  Vi får en veldig fin scoring av Filippa hvor vi flytter ball kontrollert inn i nye rom. Etter dette senker HBK seg for å prøve å få kontroll på oss. Vi fortsetter å lete etter gjennombrudd og vi skaper flere veldig gode muligheter vi bør utnytte på en bedre måte. Den kampen her bør være avgjort til pause. 

Vi går ut i 2. omgang og skrur opp både tempo og presisjon. Det resulterer i 3 nye mål og vi drar hjem med en fin seier mot et godt lag. Vi dominerer kampen fra start til slutt og de kommer ikke til en eneste avslutningsmulighet. Jentene er skjerpet fra start, og vi viser kvalitet i flere faser av spillet. Nå får vi oss en fin uke hvor vi får jobbet videre med gjengen. Flere av de yngre får og spilleminutter og det er gledelig at Selma får en scoring, etter nydelig målgivende fra Frida.  Det er heller ikke et mål for lite når vi teller opp at vi scorer 4 mål. 

Neste kamp er tirsdag 21. mai hjemme på Jotun Arena mot Stathelle. Kampstart er kl. 19.30. Les mer om kampen på hjemmesiden vår. Har du ikke skaffet deg sesongbillett, kan du kjøpe billett her. Vi ønsker J13 fra Tjølling velkommen som maskotter og balljenter neste kamp!

#sfkvinner #utvikling

SF Kvinner etter 4-0 seier over HBK