Hovedtrener Fredrik Purser oppsummerer kampen slik; Etter en tung periode med mye trening og kamp har vi redusert litt på tid i øktene, men ikke på intensitet i de rette øktene. Vi ser at vi er klare ved kampstart.

Skarphedin er ikke noe svakere lag enn de vi har møtt i det siste. Forskjellen er at vi har lært i vår spillestil når vi møter disse lagene. Vi varierer godt i spillet og gjør oss sånn sett vanskelige å ta ut. Tempoendringene, presisjonen og kvaliteten i avleveringene våre er den store forskjellen fra de tidligere kampene. Dette viser at gruppen hele tiden jakter utvikling.

Vi har 8 ulike målscorere- noe som vitner om at spillet vårt handler mer om laget og at vi får frem de individuelle kvalitetene i de rammene. Dette har vi også jobbet mye med de seneste ukene.

Vi er stolte av den gjengen som jobber tøft hver dag for å utvikle seg. Vi bruker hele troppen og alle gjør virkelig en strålende figur. Det gleder oss virkelig.

Neste kamp er mot tabelltoer Strømsgodset, skikkelig toppkamp. Kampen spilles på Gulskogen KG i Drammen lørdag 22. juni kl. 15.00.

#vireisersammen#utvikling

10-1 seier over Skarphedin