Vi er veldig fornøyde med at Patrick har valgt å komme tilbake til Sandefjord og gleder oss til å få brukt hans erfaringer og kvalifikasjoner i vårt arbeid mot å nå toppfotballen. Patrick valgte før denne sesongen å reise til Bergen etter at han fikk tilbud fra Åsane fotball damer. I Åsane jobbet han med spillerne i klubben mellom 16 og 19 år hvor han var hovedtrener og spillerutvikler. Han fikk også være med litt rundt A-laget i toppserien og jobbet tett med A-lags teamet til Åsane. Dette er god erfaring han tar med seg og kan være nyttig for oss. Patrick går inn som spillerutvikler og skal ha ansvar for spillerlogistikk i klubben. Patrick begynte å jobbe for oss i Juli igjen og vi gleder oss til veien videre.

Patrick kommenterer oppholdet i Åsane slik: 

Jeg hadde en veldig fin periode hos Åsane hvor jeg fikk jobbe med flere spennende og gode fotballspillere som jeg tror kan nå toppserien om de ønsker det. De var også en fantastisk gjeng som jeg selvfølgelig savner og jeg kommer alltid til å følge med på dem. Det å få jobbe med fotball som fulltid, var en drøm, da jeg elsker å jobbe med fotball og være mye på felt. Jeg var også heldig å fikk jobbe tett med trenerteamet til laget i toppserien og fikk være med litt rundt laget, og det jeg lærte jeg utrolig mye av. Jeg er veldig glad jeg tok muligheten og takker Åsane for muligheten og tiden jeg fikk hos dem. Ønsker dem lykke til videre! 

Nå gleder jeg meg til å fortsette å jobbe videre med jentene i Sandefjord og NFF Vestfold hvor jeg skal være på J2009 igjen som jeg var før jeg dro og med et nytt kull for meg i J2010. Veldig flott samarbeid mellom Sandefjord og NFF Vestfold.  

Vi gleder oss også til veien videre. Velkommen tilbake, Patrick! 

#Vireisersammen #utvikling