Vi møtte et godt Flint lag som kjemper om opprykk mot Ørn Horten. Flint ligger 3 poeng foran laget fra Horten. Vi får ha mye ball i første omgang, men vi sliter med å skape de store sjansene. Flint er effektive på de mulighetene de får. Flint tar med seg en ledelse til pause. Etter pausen, så er Flint det beste laget og spiller god fotball. Flint vinner fortjent kampen til slutt.

Her er hovedtrener Torbjørn Warhuus sin kommentar etter kampen:

Vi møter et sterkt Flint-lag, som fremstår tydelig på hva de ønsker. Vi går ut med innstilingen om å spille vårt spill, og skape problemer for de i de områder vi kan. I 1. omgang er vi generelt godt med, men slipper opp i tre situasjoner som medfører 3 baklengsmål. Dette er det Flint har å by på denne omgangen, men mht. at de er veldig effektiv, går de opp i en 3-0 ledelse. Vi fortsetter å jobbe, og blir belønnet med mål på corner og går til pause på stillingen 3-1.

I andre omgang tar Flint mer og mer over, og vi har nok med å forsvare oss. Likevel prøver vi å spille vårt spill når vi har ballen, men det blir litt så som så denne kampen dessverre. Vi kommer likevel til muligheter, men er ikke like skarp i siste 3-del som Flint er. De spiller god fotball, og kommer til sjanser i 2. omgang, hvor de scorer 3 mål til.

Det som er viktig i en slik kamp, er å se forbi resultatet. Vi driver med utvikling, og ser at det gror godt. Vi er tro mot vårt spill og vil fortsette å jobbe fremover mot neste kamp.