Vi møtte Stokke til kamp i 4. divisjon. Det ble en kamp hvor vi hadde mye ball, og vi spille ofte av presset til Stokke som gjør at dem legger seg smalere og lavere når vi har spilt av presset. Vi blir litt utålmodige og slurver litt på siste tredjedelen, men vi ser flere gode tendenser og tanker i spillet hos jentene hvor dem prøver på det vi trener på i treningshverdagen. Vi har også flere gode angrep som gjør at vi kommer til gode posisjoner foran mål, men Stokkes keeper og et offrende forsvar hindrer oss i flere mål. Stokke har også noen kontringer som de skaper noen farligheter på, men forsvaret får ofte ryddet opp og Natasha Filipczyk har kontroll bak i målet.

Her er hovedtrener Torbjørn Warhuus sin kommentar etter kampen:

Vi møter et Stokkelag som legger seg lavt, og gir oss til tider lite rom å spille på. Vi forsøker å holde ballen i laget, la ballen gå og skape rommene selv. I første omgang jobber vi jevnt og trutt, men er litt for ivrig etter å gå i angrep. Vi greier samtidig å skape flere sjanser, hvor vi scorer 1-0 på å stå høyt etter med innlegg fra back. 2-0 kommer etter kamp om ball i feltet.

Vi gjør flere bytter i pausen, der et av byttene er av det familiære innslaget, da venstre backene i hver omgang er hhv. tante og niese. En første gang for oss i trenerteamet. Vi fortsetter å styre kampen i andre omgang, vi er litt mer tålmodig, men vi har litt å gå på i siste tredjedel. Vi kommer til flere sjanser, men det forbli med de to målene i første omgang.

Det er en kamp vi har god kontroll på, selv om Stokke gjør en innsats for å nekte oss rom og muligheten til å skape sjanser.