Det var spente jenter som møtte til kamp tirsdag kveld mot solide Ørn Horten som topper tabellen med 10 seiere og 1 uavgjort, altså ikke tapt en kamp i sesongen. Jentene har hatt en fin og god utvikling i år. Rekruttene gikk fra 8-0 tap sist mot Ørn til nå 2-1. Ørn Horten scorer to mål i første omgang hvor dem er litt tøffere enn oss, og vi gjør litt slurv i vårt eget spill til tross for at vi har noen sjanser vi kan score selv på. I 2.omgang, så tar vi mere over spillet og får en tidlig belønning med scoring av Lamia. Vi fortsette å skape litt nesten muligheter uten å få utligningen. Vi gleder oss til resten av høstsesongen!

Her er hovedtrener Torbjørn Warhuus sin kommentar etter kampen:

Høstsesongen er i gang, og vi møter serielederen som vi tapte mot i sesongens første kamp. Laget har utviklet seg siden den gang. Denne kampen skulle vise seg hvor mye. Kampen bølger frem og tilbake i første omgang, hvor vi kommer til den første store sjansen, men dessverre greier vi ikke omsette den. Etter mye frem og tilbake hvor ballen skifter eier mye, greier Ørn Horten å trokle seg gjennom og scorer et mål. Første omgang fortsetter likt, før Ørn kommer på en overgang via sidekorridor, og det glipper litt i markeringene våre i felt, noe som medfører at de går opp i 0-2 som står seg til pause.

Vi har en god pauseprat og er innstilt på at dette kan snus, og at vi skal legge ned høy innsats og arbeidsvilje i 2. omgang. Vi starter bra, og holder presset oppe. Vi kommer dessverre ikke til mange store sjanser, men etter en god overgang og innlegg fra høyre, setter vi reduseringen. Vi fortsetter å jobbe, finne de gode alternativene og spille den fotballen vi ønsker, men reduseringen blir det ene målet vi scorer i denne kampen. En god 2. omgang der vi til tider dominerer banespillet og holder Ørn til 1 sjanse.

Fra å tape 8-0 i forrige kamp mot dem, er det en stor forbedring og utvikling i laget. Det jobbes bra, og vi skal fortsette å utvikle oss som lag og enkeltspillere.

Vi takker Ørn Horten og dommer for kampen. Vi ønsker dem lykke til videre!