Mandag kveld møtte våre rekrutter Flint sine rekrutter på Flint Esso Arena. Det ble enveiskjøring gjennom 90 minutter.

Vi spiller en god kamp i flere faser av spillet både offensivt og defensivt. Vi er råe i omstillingen som gjør at vi slipper kun til et skudd på mål i løpet av 90 minutter. Vi skaper enormt med sjanser hvor vi er flinke til å variere hvordan vi angriper, det gjør det vanskelig for Flint å forsvare seg. Vi går til pause med 4-0 ledelse som kunne vært større med større effektivitet. Vi fortsette å kjøre på i 2. omgang og vinner til slutt 10-0 hvor sifrene kunne vært større uten at det hadde vært feil utifra kampbildet og sjanser.

Vi ser god utvikling hos våres spillere og det er noe som gleder trenerteamet.

Dette er hva hovedtrener Torbjørn Warhuus sier etter kampen:

Vi går ut i hundre, og ønsker tidlig å sette standarden for kampen. Vi tar tak tidlig og får kampen inn i vårt spor. Vi har mye ball og skaper masse sjanser. Vi opprettholder momentet gjennom hele første omgang, og leder 4-0 til pause.

Etter pause har vi lagt en plan for å varierer spillet fremover på banen litt mer enn i første omgang. Vi gjør til tider dette, men vi får også perioder der vi detter litt ned i kvalitet og spiller ikke helt det spillet vi ønsker. Vi hever oss igjen og fortsetter å styre kampen, fra start til slutt. Vi vinner til slutt komfortable 10-0.