Det ble en kamp med et forventet kampbilet hvor Runar la seg lavt og ønsket å slippe inn minst mulig mål.

Første omgang starter bra for oss til tross for at vi ikke scorer før etter 22.minutt. Vi er tålmodige i spillet og spiller oss til flere sjanser og nesten sjanser. En god Runar keeper holder dem inne til dette, før Therese header ballen i mål på corner. Vi scorer 2-0 kort tid etterpå etter at vi står bra etter og June setter ballen i mål. Vi fortsetter å dominere, men omgangen ebber ut i 2-0 ledelse.

Andre omgang blir litt mer rotete hvor vi blir litt mer utåmodige og vi begynner å slurve en del i pasningsspillet. Vi dominerer hele omgangen med ballen og Runar er såvidt på vår banehalvdel, men vi er ikke distinkte nok på siste tredjedel til å sette flere mål utenom en scoring fra Amanda etter et veldig flott angrep.

Dette sier hovedtrener Fredrik Purser etter kampen:

Vi tar tak i kampen fra start og vi kunne fort stått med 3-4 mål før 20 minutter var spilt. Lite effektivitet har vært litt vår utfordring i år. Heller intet unntak i denne kampen. Spillemessig får vi satt oss opp i posisjoner hvor vi får muligheten til å utvikle oss. Vi er gode i første fasen av frispillingen vår og vi bryter linjer på en veldig kontrollert måte. Vi er gode i gjenvinning og presspillet.

Vi burde klart å skape flere målsjanser med et så stort spillemessig overtak, men vi er fornøyd med gjennomføringen. Vi trenger litt mer presisjon og kvalitet siste 3 del, det skal vi jobbe videre med.