Hovedtrener Fredrik Purser oppsummerer kampen. Komfortabel 0-7 seier til slutt. De første 15 minuttene er vi ganske sløve. Vi spiller lagvenninner rett i trøbbel og pådrar oss noen brudd som skaper noen farligheter. Det må vi ta lærdom av.

Vi får opp intensitet og tilstedeværelse og får ethvert kampen inn i vårt spor og måten vi ønsker å spille på. Vi går til pause med 3 måls ledelse. I andre omgang begynner spillet å sitte litt mer og vi får satt opp noen fine kombinasjoner.

Vi tar med oss 3 poeng etter en uke med 4 kamper. Neste uke blir også innholdsrik med kamper. Vi får bruke treningsdagene godt for å få pigge ben igjen.

Neste kamp er torsdag 4. mai kl. 18.00 borte mot Odd i NM, før vi spiller mot Hei hjemme på Release Arena søndag 7. mai kl. 15.00.