Hovedtrener Lasse A. Saga oppsummerer kampen. Det var en fokusert gjeng i Kristiansand når dommer Anne-Katrine Kjebekk Thomsen blåste i gang kampen. Fin aggressivitet i både press og duellspill gjorde at vi allerede etter 6 minutter scoret det første målet. Jentene fortsatte og etter 11 minutter stod det 2-0 til oss. Vi begynte å stresse og slå langt som førte til mye balltap. Randesund kom mer med i kampen. Vi hang ikke sammen som lag med store avstander mellom lagdelene. Vi gikk til pause med en 2-1 ledelse.

I pausen korrigerte vi avstandene. I tillegg var vi mye bedre i vårt eget press som gjorde at vi vant ballen høyere i banen og scoret 3-1 i det 52. minutt. Vi klarte å eie ball mer i andre omgang og true et enormt stort mellomrom, komme oss rettvendt og være en trussel. Vi skaper mer, men det er likevel Randesund som klarer å redusere til 2-3 og det er på nytt spenning i kampen. Vi fortsetter vårt spill og jentene skal ha all ære for at de punkterer kampen med 4-2 og kort tid etter 5-2 med mindre enn fem minutter igjen å spille. Randesund får et trøstemål på overtid rett før dommer blåser av kampen.

Vi er videre til 3. runde i cupen i J19. Sterk innsats av alle jentene som viser god mentalitet, prater, hjelper hverandre og gjør fornuftige valg en varm sommerkveld på Sørlandet. Hvem ønsker vi oss i 3. runde?