Det ble en kamp vi dominerer i store deler av kampen med ball, mens Runar forsvarer seg og er farlige på kontringer imot. I første omgang er vi gode til variere en del hva vi gjør på siste tredjedelen som gjør at vi skaper flere farligheter og vi får belønning med fire scoringer. Vi går derfor til pause 4-0 ledelse. I andre omgang blir vi litt hissige på å komme oss fremover og litt mindre tålmodig. Vi skaper fortsatt noen sjanser, men Runar sin keeper har kontroll på det som kommer. Runar er også mer med i denne omgangen uten at de skaper noe særlig farligheter. Natasha Filipzcyk har kontroll på det som kommer. På slutten av omgangen får vi en scoring til ved Ine Aas som scoret sitt andre for kvelden og vi vinner fortjent 5-0.

Her er hva hovedtrener Torbjørn Warhuus sier etter kampen:

Vi møter et på papiret sterkt Runar-lag, som prøver etter beste evne å gjøre det vanskelig for oss. Vi får til å spille vårt spill, og kommer til flere sjanser. Vi både skaper og utnytter rom som etterlates i midten og på sidene. I første omgang har vi mye ball, men vi har forbedringspunkter i unødvendige balltap, som igjen medfører at Runar kommer farlig fremover ved enkelte anledninger i 1. omgang.

Vi gjør flere bytter i pausen, og opprettholder tempoet og intensiteten i spillet. Vi kommer ikke til like mange sjanser, men har mye ball og ruller opp flere gode angrep etter hverandre. Pga. skader ender Runar opp med å avslutte kampen med 9 spillere på banen, hvorpå vi gjør det samme for å få en Fair avslutning på kampen. Vi får mye rom på slutten og utnytter det at de blir sliten. Kampen ender 5-0 etter fire mål i første og et mål i andre omgang.