Skaun Advokatfirma er sterkt engasjert i breddefotballen. Både gjennom sponsing og verv. To av våre partnere er trenere i barnefotballen, og Anders Stub Søtorp er i tillegg jenteansvarlig på Store Bergan.

For spillerne i breddefotballen er det viktig å ha noen å se opp til. Og det har spillerne i breddefotballen i Vestfold i SF Kvinner. Spillerne på SF Kvinner står frem som gode forbilder, og vi opplever at de er flinke til å delta på arrangementer i breddefotballen, og til å vise seg frem. De skaper nærhet mellom toppnivået og barne- og ungdomsspillerne våre.

For enkelte spillere i breddefotballen er det også viktig å ha noe å se frem til – noe å strekke seg etter. Også dette finner de i SF Kvinner. Det er ingen tvil om at det vil være mye bedre for spillernes psykiske helse og fotballfaglige utvikling, hvis de kan bo hjemme og likevel spille på toppnivå. Alternativet er f.eks. at spillerne må forlate foreldre og trygge rammer, og bo på en hybel i f.eks. Oslo i en altfor ung alder.

Dette er hovedgrunnen til at Skaun Advokatfirma ønsker å bidra som samarbeidspartner til SF Kvinner. Vi ønsker å ta vare på barn og ungdom i Vestfold, og vi mener at spillerne fortjener en toppserieklubb lokalt.

Ved å bidra som samarbeidspartner til SF Kvinner håper vi på god synlighet i næringslivet i Vestfold, og at flere følger vårt eksempel og blir med på den utrolig spennende reisen som SF Kvinner er. SF Kvinner som forening er avhengig av støtte fra næringslivet for å kunne gi spillerne det tilbudet de fortjener, og det er god plass til flere samarbeidspartnere.

Ved å bidra som samarbeidspartner til SF Kvinner, lever Skaun Advokatfirma sine verdier. Det håper vi både eksisterende ansatte og potensielle nye ansatte ser og setter pris på, og vi tror at dette viser frem Skaun Advokatfirma som en attraktiv og god arbeidsplass.

#skaun #utvikling #sfkvinner