Litt variert kvalitet i sesongens andre treningskamp. Vi er til tider solide i presset og får brudd der vi ønsker å få de. Gode avstander i lengre perioder. Derfor er det litt synd vi glipper i presset på deres 1-0 scoring og gir bort de rommene vi helst vil unngå å gi bort. Vi fortsetter å jobbe med vårt spill i etablert og får til slutt åpnet opp rom som gjør at vi inn med ledelse 1-2 til pause.

I andre omgang mister vi litt kvalitet i A1 som gjør at vi får litt trøbbel i motvinden. Endringer i posisjonering gjør at vi i løpet av 2. omgang klarer å spille oss ut av deres press flere ganger, 1-3 kommer etter press og Frida setter den kontant i stolpe og inn fra 15 meter.

Vi scorer 3 fine mål og kommer til flere gode muligheter. Ham Kam gir oss god kamp og de skaper noen farligheter som vi får ryddet unna. Jentene jobber godt over 90 minutter. Det er en fin utvikling fra årets første kamp. Vi jobber videre. #vireisersammen#utvikling