Hovedtrener Fredrik Purser oppsummerer kampen slik, intens kamp med mye kvalitet. To gode lag som hører til i toppen av divisjonen uten tvil. Vi møter et Startlag akkurat slik vi har analysert dem. Det gjør at vi stort sett har kontroll på det de foretar seg. Det eneste vi ikke helt klarer å håndtere fra starten av kampen er x faktoren deres venstrekant har, men vi kommer fort inn i det og tilpasser oss utrolig bra.

Etter kort tid får vi bedre kontroll på truslene deres. Selv spiller vi av det høye presset på en veldig god måte og vi kommer også til noen veldig gode målsjanser. Vi fremstår mye mer robuste nå i de to seneste kampene og vi ser at vi har funnet roen i treningsarbeidet igjen. Vi får ta lærdom i de tøffe kampperiodene med mange kamper og lite trening.

Veldig gledelig å beholde alle 3 poengene hjemme. Hele gjengen gjør en fantastisk jobb- og rammene med tilskuere og supportere var helt nydelig. Nå gjelder det å nullstille igjen og få gode treningsuker.

Neste kamp er borte på Haukerød mot Runar søndag 4. juni kl. 14.00. Håper å se alle 309 og litt til på Haukerød om ei lita uke.

#vireisersammen #utvikling #sfkvinner