Lørdags morgen møter vi opp utenfor Jotun Arena for å vente på bussen som skal frakte oss til Kristiansand. Bussen dukker aldri opp, og busselskapet forteller oss at det ikke kommer noe buss. Vi må hive oss rundt og kjøre personbiler til Kristiansand. Dette gjør noe med vår oppladning til kampen, men vi tenker at vi må gjøre det beste ut av det.

Det var nesten 2000 mennesker som møtte opp på Sør Arena. Her har Sandefjord som by noe å lære. Et fantastisk arrangement av Start og veldig gøy.

Første omgang starter med et Start lag som heltent foran publikum. Start er effektive og litt mer påskrudd enn oss første 25 minuttene av kampen og leder dermed 2-0. Siste delen av omgangen er veldig jevn selvom vi føler vi skaper litt fler sjanser enn Start i denne perioden, men det er Start som går opp til 3-0 rett før pause. Vi nullstiller til 2. omgang og har mer kontroll defensivt denne omgangen. Vi har mer ball og skaper noen sjanser, mens Start venter litt på kontringen. Den får de etter 70 minutter og dermed 4-0 til Start. Vi scorer to mål på slutten av kampen, og stillingen ender 4-2 til Start. Start vinner fortjent og vi må lære av denne kampen.

Dette sier hovedtrener Fredrik Purser etter kampen:

Det ble en tam start på kampen for vår del. Vi taper litt for mange dueller og Start tar oss på fysikken. Kampen er i realiteten avgjort i løpet av de første 30 minuttene. Vi skulle gjerne sett at vi tok igjen litt mer i duellene. Dette må vi ta lærdom av når vi møter denne type motstand. Avstandene i laget er for store og vi er ikke modige nok første 30. Vi våger mye mer og det ser ut som vi har fått reisen ut av bena etter dette og resten av kampen er relativt jevnspilt.

#vireisersammen #utvikling

Vi takker Start Kvinner og dommerteam for kampen. Vi ønsker dem lykke til videre!

Gratulerer til Start som nå etter stor sannsynlighet spiller 2. divisjon neste år.