Hovedtrener Espen Solemdal oppsummerte kampen slik; vi møtte et hardtarbeidende og tøft Storm lag. I tillegg så hadde de noen enkeltspillere med gode ferdigheter og en særdeles god keeper.

Vi hadde som mål å jobbe med frispilling og gjenvinning. Vi har ikke vært helt på topp når det gjelder gjenvinning i de forrige kampene. Vi hadde en god omgang mot Randesund sist, men her har vi mye å gå på.

1. omgangen hadde vi god kontroll på bortsett fra det første minuttet hvor vi holdt på å rote det skikkelig til for oss. Vi var på fra start og vant duellene, og fikk ryddet unna. Vi glapp også på en kontring i mot, men det var det. God 1v1 redning av Natasha.

Vi hadde mentalt overskudd og var orientert i forkant, slik at vi flere ganger klarte å frispille oss. Vi følte vi klarte målsettingen om å stå opp i motspiller og være først på ballen, slik at vi vant igjen ballen og fikk gode brudd. Førte til flere gode målsjanser. En god omgang som vi burde ha ledet til pause.

I 2. omgang bølget det litt mer frem og tilbake. Vi startet som første sluttet. Vi hadde mest ball og hadde de største målsjansene. Det var også fortjent at vi tok ledelsen 1-0. Adina vant igjen ballen og spilte frem Synne, som fra 17-18 skjøt knallhardt i mål. Storm la om til 4-2-3-1 og vi sleit en liten periode med å komme inn i kampen. Vi fikk en kontring i mot hvor det blir tellefeil og plutselig stod en Storm-spiller alene med Natasha og det ble 1-1. Etterhvert tok vi over igjen og hadde flere store muligheter til å score, men en god Storm-keeper holdt de inne i kampen. Vi hadde så god kontroll på kampen at vi stod høyt og ønsket å vinne den. Det førte til en ny kontring imot hvor de kom alene mot Natasha, men en særdeles god timing og posisjonering fra hennes side gjør at hun reddet den mesterlig. På neste overgang slo Nora en god vinkelpasning ut til Adina, som uegoistisk slo til en bedre plassert Martine foran mål, som iskaldt satt den rolig forbi keeper. 2-1 ledelse. Vi hadde flere gode muligheter til å score; Martine (alene mot keeper), Synne (flere gode muligheter fra kanten sin) og Ida (langskudd).

Jeg er stolt av hvordan jentene klarte å holde tempo og aggressiviteten oppe i hele kampen. Holdt oss til kampplanen hele veien. Det er viktig for utviklingen at vi gjør det og ikke legger oss tilbake. Det skal vi gjøre senere. Herlig med 3 poeng, selvom utvikling er det viktigste. Men det er god lærdom å vinne også.

Onsdag tar vi turen til AKA Arena for å møte Hønefoss. Kampen spilles kl. 14.00.