Hovedtrener Fredrik Purser oppsummerer kampen slik; "Kontrollert seier over 90 minutter. Første 20 minuttene er litt rotete fra vår side. Vi har mye ball, men samtidig spiller vi bort ballen litt enkelt uten press. Det åpner for noen kontringer uten at det blir for farlig av den grunn. I samme periode scorer vi også 2 mål.

Resten av kampen blir veldig kontrollert og vi får også mer effekt ut av det å utfordre neste ledd. Vi går til pause på 2-0 uten å være helt fornøyd. 2. omgang kommer vi på bølge etter bølge. Vi jobber videre med å bli mer nøyaktig i pasningsspillet vårt og det å utfordre med tempo. Vi er gode i gjenvinningsspillet fordi vi er kompakte som lag og står godt etter. Vi vinner til slutt kontrollert 5-0."

Lørdag 25. juni tar vi turen til Bærum for å spille mot Stabæk 2. Det blir en viktig kamp for å holde følge med lagene i toppen av avdelingen. Kampen spilles kl. 14.00 på Nadderud kunstgress Tobbebanen.