Hovedtrener Fredrik Purser oppsummerte kampen slik; et ordentlig slitepoeng inne på Oslo vest. Røa stiller et godt lag og har et klart ønske om å beholde alle poengene hjemme.

Vi har en ganske nervøs åpning på kampen og gjør flere individuelle feil som gjør at Røa raskt får kampen inn i sitt spor. Avstandene våre både off og def havner i feil rytme- noe som gjør at vi ikke klarer å etablere eget spill. Røa har noen muligheter til å ta ledelsen, men Amalie holder oss inne i kampen.

Vi klarer etterhvert å få mer ball og mer trøkk i overgangene våre. Ikke helt tilfeldig er det akkurat i denne perioden Røa får scoringen mot oss- ca etter halvtimen spilt.

Jentene blir enige i pausen og vi flytter spillet vårt høyere i banen. Siste halvdel av 2. omgang løper vi mye og mer enn dem. Spillet bølger mye i denne omgangen og begge lag kunne scoret. Siste 15 min av kampen klarer vi  oftere å skape gjennombrudd og muligheter til å score mål. Sånn sett føles det veldig fortjent når vi får vår utlikning på overtid. 1 poeng mot et såpass godt lag må vi være fornøyd med, selv om vi kanskje hadde trengt 3!

Nå skal jentene restituere godt og forberede seg til en ny spennende seriefinale mot Nanset. "Slaget om Vestfold" spilles på Release Arena søndag 25. september kl. 14.00. 

Våre samarbeidspartnere betaler inngangsbilletten for alle. I tillegg har Rush Trampolinepark i Larvik sponset 4 dagspass som kan vinnes i pausen på kampen. En signert SF Kvinner drakt kan også bli din.

Gratis billetter hentes ut fra denne linken.

Les mer om det som skjer i klubben her. Jentene kan også følges på Facebook og Instagram. Vi håper dere kommer og heier på jentene.

Etter kampen kan alle barn komme ned på indre bane og ta selfi med jentene. Håper å se dere på kamp!

#sfkvinner #utvikling