Hovedtrener Torbjørn Warhuus oppsummerer kampen slik; vi går inn i kampen gode holdninger, riktig tenningsnivå og med intensjon om å vinne. Vi starter litt rotete, og lar Flint styre en del av de første 5-10 minuttene, før vi kommer i gang med vårt spill. Vi presser høyt og effektivt, og skaper slik sjanser på deres feil i bakre ledd. Vi er hakke bedre enn Flint i resten av omgangen med unntak av noen minutter før pause, men greier ikke omsette spillet i veldig store målsjanser og mål.

Vi fortsetter etter pause der vi slapp i 1. omgang. Vi spiller vårt spill, lar balle rulle og skaper sjanser via sidekorridor, bakrom og med overlapper. Spillet gir avkastninger i det vi scorer og går opp i 1-0 ledelse etter ca. 60 minutter. Vi slipper oss litt ned og inviterer dessverre Flint inn igjen i kampen. De kommer til noen sjanser, og får en straffe de scorer på. Jentene hever seg etter straffen, og lar ikke målet i mot trykke de ned. Vi jobber og står på resten av kampen, kommer til noen sjanser, men greier dessverre ikke omsette i mål.

Jentene gjennomfører en god kamp, mot et av de antatt sterkere lagene i divisjonen og viser at det bor masse fotball i de. Det er en glede og stå på sidelinjen, når jentene spiller som de gjør, prøver forskjellige kombinasjoner og holder fokus på det som er viktig og det de kan kontrollere – seg og sitt spill.

Neste kamp er tirsdag 30. mai kl. 19.30 på Haukerød KG A mot Runar 2.