Hovedtrener Fredrik Purser oppsummerer kampen slik, solid gjennomføring mot et lag med flere gode enkeltspillere. Vi ser kompakte og fine ut fra start.

I første omgang forsvarer vi oss godt som et lag. Vi er samlet og gode i pressspillet. Vi har mange gode gjennombrudd og med litt mer presisjon kunne vi skapt mange fler klare målsjanser. Vi er fornøyde med en kontrollert 2-0 ledelse til pause.

I andre omgang fortsetter vi å kontrollere og Hønefoss kommer ikke til noen målsjanser. Selv skaper vi flere gode muligheter og scorer to veldig fine mål. Totalt sett en veldig kontrollert fotballkamp fra vår side.

Allerede søndag kommer serieleder Start til Release Arena. Publikumskampen mot Start spilles søndag 28. mai kl. 15.00 på Release Arena. Sparebanken Sør sponser inngangsbilletten og alle barn får gratis pølse og brus sponset av Grans Bryggeri.

Vi kjører i gang tippekonkurranse med fine premier, konkurranser i pausen og presenterer "SF Kvinner Fotballstafetten 2023". Les mer om kampen her. Vi håper å se dere alle på kamp søndag kl. 15.00.