Hovedtrener Fredrik Purser oppsummerere kampen slik "Vi møter et godt lag i Stabæk 2. Det er i disse kampene vi får oss en god referansesjekk. Stabæk straffer oss på våre to første feil og leder 2-0. Det er feil som virker veldig unødvendige og vi har flere andre gode valg vi kan ta i situasjonene.

Stabæk står veldig høyt på oss, men synes vi ofte klarer å komme oss ut av det første presset, men mangler å true nok inn bak dem. Vi kommer også til en fri avslutning fra 11 meter tidlig i kampen. Stabæk øker til 3-0 hvor vi jukser i presser og åpner hele mellomrommet. De er effektive og leder 3-0 til pause.

2. omgang starter veldig rotete for oss. Og vi klarer å spille gjennom deres spiller etter 2 minutter, dermed er det 4-0 og over. 2. omgang er rotete og det er først mot siste 20 vi produserer 4 gode sjanser. Stabæk vinner fullt fortjent. Dette var en fin referanse for våre unge jenter og vi vil jobbe godt i tiden fremover for å ta igjen det nivået."

Det gjenstår én kamp før jentene får en velfortjent ferie. Den spilles søndag 3. mai hjemme på Release Arena kl. 14.00. Vi trenger din støtte. Billetter kan kjøpes her.