Vi inviterte til fest og supporterne lagde en fest på tribunen. Dessverre klarte ikke vi å levere en fest tilbake. Vi styrer kampen, og produserer veldig mange nesten muligheter uten å få uttelling. Randesund skal ha honnør for innsatsen de legger ned i denne kampen til tross for at vi mener vi burde scoret et par mål og hadde fint muligheten til det.

Hovedtrener Fredrik Purser oppsummerer kampen slik:

Det føles som et tap. Med unntak av de første 5 minuttene tar vi tak i kampen ganske fort. De møter oss i 3-5-2 og vi har få utfordringer i vår frispilling. Det står heller ikke på muligheter til å score mål i den kampen her for oss. Dette har vært noe av utfordringen vår denne sesongen. Vi er veldig lite effektive. Vi er for stresset i avslutningsfasen- noe som fører til at det er for tilfeldig når vi treffer innenfor stengene. Dette handler om erfaring og rutine. Vi må bare jobbe videre slik at vi i flere kamper øker uttellingen. Det er vel hovedgrunnen til at vi ikke står med 33 poeng- noe som ikke ville vært noe å si på ut i fra spill og sjanser

Vi har høyt ballinnehav og kommer til mange gode muligheter. Så får vi erkjenne at vi ikke er dyktige nok inne i boksen pr tid. Grunnspillet vårt er godt- offensiv markering og gjenvinninger er vi til tider ikke fornøyd med- vi kunne fått mer ut av det og økt presset ennå mer mot motstanderen. Kamper som dette- med så mye ballinnehav og så mange muligheter til å score bør vanligvis føre til 4-5 mål, så det er klart at dette er et veldig kjedelig poengtap.

Det svir vel så mye for jentene, som hele tiden jobber med å spille lag lave og bryte ned lavtliggende lag. Den utviklingen i spillet har vi virkelig sett. Dette handler om tid og erfaring- jentene jobber godt for det. Vi jobber videre med utviklingen.

Tusen takk til alle som kom på kampen og lagde en fantastisk ramme for oss. Vi er takknemlig for dere.

Vi takker Randesund og dommere for kampen. Vi ønsker dem lykke til videre.