Det tok lang tid å få hull på byllen mot et Stathelle som lå lavt og ventet på kontringer de kunne straffe oss på. Vi er for unøyaktige i pasningsspillet på sistre tredjedel og er ikke distinkte nok innenfor boksen i første omgang samtidig som Stathelle forsvarer seg godt i egen boks. Vi hadde flere muligheter til å kunne gått til pause med mer enn 1-0. Frida Olafsen setter vår 1-0 scoring rett før pause. Vi ble enige i pausen om å være mer nøyaktige i vårt pasningspill og være med distinkte inne i boks, komme først på ballen. Vi får 3 scoringer til i en bedre 2.omgang før Stathelle pyntet på resultet for deres del 2 minutter på overtid etter en kontring.

Her er hovedtrener Fredrik Purser sin kommentar etter kampen:

Kontrollert kamp fra vår side. Vi er bedre i gjenvinningsfasen og gjør det vanskelig for Stathelle å skape noe mot oss. Vi går til pause med 1-0. Den ledelsen kunne og burde vært litt større med litt større presisjon og distinkt i boks. Vi vinner fortjent og jobber videre.