Olivia har hospitert med oss tidligere i våres, og fikk vist fram sin gode forståelse og fine teknikk. Hun bidrar positivt til laget, både på og utenfor banen. Vi gleder oss til å se Olivia i SF-blått i 2024!

Hvem er jeg?

Olivia G Lavlund, født 06. Jeg kommer opprinnelig fra Larvik og begynte å spille fotball i Tjølling IF som seksåring. Senest kommer jeg fra flere år i Malmø FF og har spilt både ungdoms- og seniorfotball i Sverige fra 12 års alder.

Hva kjennetegner meg som spiller?

Jeg er en offensiv og modig boks til boks spiller som liker meg best på kanten der jeg bruker hurtighet og styrke for å skape muligheter og målsjanser både for meg og medspillere.

Hvorfor valgte jeg SF?

I første møte forstod jeg raskt at dette er et lag som vil mye og har de rette forutsetningene for å kunne klatre i divisjonene. Allerede første trening så jeg en stor treningsvilje i samtlige jenter og et trenerteam med mye kunnskap og sterkt engasjement. Midt i det seriøse så jeg samtidig et sterkt samhold både på og utenfor banen. SF kvinner har en sportslig plan som jeg kunne kjenne meg igjen i fra årene i Malmø FF. Det er et lag der jeg kan fortsette å utvikles som fotballspiller. Jeg gleder meg til å være med og bidra i reisen mot opprykk.