Hovedtrener Torbjørn Warhuus oppsummerer kampen slik; vi møter et Nøtterøylag som ligger seg lavt og satser på kontringer. Dette medfører at vi har mye ball, og skaper flere sjanser. Vi slipper de til ved noen anledninger, men uten at de skaper det helt store. Etter å ha styrt kampen scorer vi på et flott angrep med ball via midten til kant og innlegg som Elida kontrollert setter i kassen. Resten av omgangen fortsetter vi å jobbe, men er for lite på i de avgjørende fasene, og de fleste angrepene ebber ut i nesten-sjanser eller avslutninger utenfor.

2. omgang starter på samme måte som 1., hvor vi kontrollerer spillet og spiller oss til flere sjanser. Vi styrer kampen, men også i denne omgangen gjør vi noen småfeil som medfører at Nøtterøy kommer seg litt oppover i banen. De greier ikke skape stort, og forsvaret sammen med keeper gjør en god jobb for å beholde ledelsen. Vi sliter dessverre med det samme som i 1. omgang, vi kommer som sagt til sjanser, men det vil seg ikke og kampen ender med en 1-0 seier.

Neste og siste kamp før ferien spilles tirsdag 20. juni kl. 19.30 mot Flint 2. Kampen spilles på Gamle stadion.