Hovedtrener Fredrik oppsummerer kampen; det var en skuffet gjeng etter kampen. Vi klarer ikke å få med oss energinivået fra forrige kamp og vi blir fort frustrerte. Odd leder 2-0 etter å ha satt de to første sjansene sine. Det er fullt fortjent at de leder 2-0 inn til første vanningspause. Siste halvdel av førsteomgang får vi bedre orden i det defensive arbeidet og vi setter inn redusering før pausen. Frida Olafsen scorer 1-2 målet. 2-1 ledelse til Odd er fullt fortjent.

I 2. omgang får vi til noen fine angrep, men mangler presisjon og dyktighet siste tredel. Odd er også nærme flere scoringen. 3-1 scoringen kommer etter vårt frispark hvor vi stresser for mye. Vi har fått erfare i de to siste kampene at vi må jobbe mye med ferdighetsnivået vårt. Odd er også mer samspilte og vinner fullt fortjent med 2 mål.

Vi har for mye fokus på motspillet og for liten kvalitet i eget spill. Vi må hjem og forenkle spillet vårt. Jobbe med tydeligere posisjoneringer. Trenerteamet er allerede i gang med den prosessen. Vi starter med treningsarbeidet fra mandag igjen. #vireisersammen #utvikling

Mens jentene jobber godt på treningsfeltet forbereder klubben mange tilskuere og mye liv under publikumskampen mot Arendal søndag 4. september kl. 14.00 på Release Arena. Sponsorer sponser inngangsbilletten, gratis pølse og brus til alle barna, Peppes Pizza stiller med premie og selfie med jentene etter kamp. Håper du kommer?

Les mer om publikumskampen på FB og her