Hovedtrener Fredrik Purser oppsummerer kampen slik; vi spiller Gimletroll ganske tidlig lave. Det tar litt tid før vi vender oss til underlaget, men har press på de omtrent fra dommeren blåser i gang kampen. Vi kommer til mange innlegg og vi får også til noen fine kombinasjoner i første omgang. Det er ingenting å si på at vi leder med 3 mål til pause.

I 2. omgang fortsetter vi å skape mange målsjanser. Vi har en periode på 15-20 minutter i 2. omgang hvor de legger igjen indreløperne sine høyere- og klarer å skape noen overganger på oss- uten at det skaper de farligste situasjonene. Vi får justert midtbanen vår og kontrollerer de siste 20 minuttene på en veldig bra måte og produserer ganske mange målsjanser. Det er flere lag som vil ønske å jukse/ legge igjen spillere.  Det er fint å se hvordan gruppen håndterer dette og tilpasser seg. Det gjør oss klare for å ta i mot det hos andre motstandere og. Det er gledelig.

Vi jobber videre med å bli råere foran målet.

Neste kamp spilles lørdag 4. mai kl. 15.00 borte mot Randesund/ Start 2.