Hovedtrener Torbjørn Warhuus oppsummerer kampen slik; vi møter et godt organisert Stokke-lag. Vi går hardt ut fra start og presser høyt, men de første 10-15 minuttene er det stillingskrig på midten. Vi får i gang spillet vårt og skaper flere sjanser. Vi blir belønnet for det høye presset og intensiteten med fire mål etter gode angrep og overganger.

2. omgang begynner som første, med mye balltap og ballvinninger på midten. Vi kommer i gang med å spille vårt spill, ved å la ballen gå og opprettholde høyt tempo. Vi skaper noen sjanser, men greier dessverre ikke å omsette de til mål. Vi detter dessverre litt ned i intensitet og fokus på slutten av omgangen og slipper Stokke inn igjen i kampen ved at de får 2 mål. Vi løfter oss de siste minuttene og fullfører kampen med stil, og vinner 4-2.

Neste kamp er allerede tirsdag 23. mai mot tabelltopp Flint hjemme på Gamle stadion kl. 19.30. Vi håper å se mange på kamp.