Sponse SF Kvinner... like muligheter og fordi jentene fortjener det!

Jenter må få mulighet til å leve ut drømmen sin! Bli med på å løfte kvinnefotballen i Sandefjord og Vestfold. Jentene ønsker seg en utviklingsarena, akkurat som gutta. De er flotte ambassadører for sporten, skaper engasjement, gode opplevelser og uforglemmelige øyeblikk, både for små og store, gutter og jenter. 

Sandefjord Fotball Kvinner skal være en toppklubb og vårt mål er at jentene skal få de samme muligheter og rammer som gutta. 2023 sesongen har vist positiv utvikling på mange områder og målet er at vi tar nye steg i 2024. Vestfold er dårligst i landet på kvinnefotball, dette ser vi på som et samfunnsoppdrag å gjøre noe med. 

Utover å skape en hyggelig kveld der klubben orienterer om status og planer, så vil dere også få interessante innlegg fra vårt spennende nettverk. 

  • Velkommen til Kurbadhagen, Edvard Gran
  • Sport, evaluering 2023 sesongen, mål og planer for 2024, hovedtrener Fredrik Purser og nestleder Per Ketil Berg.
  • Hvordan er det å være spiller i SF Kvinner?  
  • Klubbdrift, strategiplan og næringslivets rolle og muligheter, styreleder Helge Krossøy.
  • Lansering - ny og spennende sponsor
  • «En god aktivering av en sponsoravtale i SF Kvinner kan ha en kommersiell verdi», Jan Roger Henriksen, Bayer Street Event
  • Sponsorenes tilbakemeldinger og innspill til 2024, interaktiv sesjon.
  • Eventuelt, oppsummering og avslutning

Les SF Kvinners langtidsplan 2023 - 2025 her.

Vi er i ferd med å bygge et spennende nettverk av virksomheter som ser det som sitt samfunnsansvar å bidra til denne utviklingen og endringen. Vi håper både eksisterende og potensielt nye sponsorer møter opp for å høre og være med å påvirke prosjektets videre reise. Dagens ponsorer finner dere her. Se også film på Facebook fra initiativ fra Sparebank Vest som har virkelig har engasjert mange. Jenter vil mer

Har du spørsmål til arrangementet kan disse stilles på e-post til: post@sfkvinner.no.

Vel møtt!

For Sandefjord Fotball Kvinner
Helge Krossøy
styreleder